>
LETERSISHQIP
Shefik Arifi

Të Kish Shtëpia Aromë

Një gjë pata thënë s‘ka ngelur,
Por ta kam thënë qindra herë.
Ti je si një lule e çelur,
Ti je porsi një pranverë.

Eja më the, dashuromë!
Ashtu dhe unë të thashë ty.
Të kish shtëpia aromë,
Të lindur në dashuri.

Një gjë pata thënë s’ka ngelur,
Por ta kam thënë qindra herë.
Ti je si një lule e çelur,
Ti je porsi një pranverë.