>
LETERSISHQIP

Koha Ikën...

Ikën koha, koha ikë me vrap,
Ikin muaj, ditë, ikin orë.
Unë para vjeshtës nis vargjet i zgjat,
Me një krahasim me një metaforë.

Koha ikën, koha ikën shpejt,
Ikën dhe nuk pret, nuk pret asnjë grimë.
Po m’i deshën vargjet do ngrihem të them,
Jam në udhë të duhur bashkë me poezinë.