>
LETERSISHQIP

Estetika Dhe Shpirti Bashkë Në Tavolinë

Sado anti-shoqërore që mund të duket
po ushqimi në të ardhmen
do të serviret vetëm nga njerëz të bukur..
Estetika dhe Shpirti duan të rrinë bashkë në tavolinë.
Mos u çudisni për këtë...

Të gjithve na pëlqen të shohim një pjatë të bukur
ngarkuar sipër mollzave të një femre që rezaton
vetëm në këtë mënyrë jeta na duket e mbushur
vetëm në këtë mënyrë jeta shijonë.

Mirëpo, si dhe në çdo fushë-beteje tjetër, njeriu
ka ende shumë për të bërë.. por ai po lufton
gjersa të vijë mirësia e përgjithshme,
do të vazhdohet me ngrëniet në ballkon.