>
LETERSISHQIP

Pa Titull

Netet, me shi a pa shi,
nuk me kane shume rendesi,
per mua eshte e njejte,
dita m'fshihet ne nate, ajo ik nga une.
Gjithqka ngjan ne shtrengate,
o nje oqean, o nje pike uje.
Dhe, them, me mungon mua shikimi,
s'me vyn gje ndricimi
as lulet ne kopshtije te rrethuar,
sepse, jam:e harruar.

DËRGOI: