>
LETERSISHQIP

Jam Njeri Dhe Une

Nese deti behet mal, e mali shkretetire,
dije se jam diku ne mes, e prangosur pa deshire,
zemra te behet llall, e syri qerpik,
dije se jam gur, shkemb e celik.

Me tremb fjale e thate, si pagura pa uje,
i con dam kamb't, thurr opinga nga drunj't,
kete e kam frike, e jo gurin e celikun,
jam njeri dhe une, me fsheh lotin, mua qerpiku.

DËRGOI: