>
LETERSISHQIP
Albi Lushi

Blasfemi

I mpire tromaks trurin ne rruge si hutim
vaposur nga vapa, me stres dhe me droge
dhe befas ndjej se duhet te mbaj nje fjalim,
ne kishe, xhami a sinagoge.

Te flas si prift, imam, a ndoshta si Profet
ti shembja besimet e kalbura cdo kleriku
te degjonin tempujt si flet nje poet,
dhe trurin tja thanin si pale fiku.
11 Gusht 2017