>
LETERSISHQIP
Albi Lushi

Ejonè

Ja lypa vargun si te vetmen muzè
Me zjarr poeti qe ndez gjithmonè
E bera kenge, e vura ne buzè
Nga buze e saj mu bè Ejonè.

Ja lypa vargun se fort e desha
Gjumi sme zinte gjer natèn vonè
Me sytè e saj sa here buzèqesha
Ah, qesha fort me ty Ejonè.

Ja lypa vargun qe ngazèllen shpirtin
Ne hone ndjenjash percjell jehonè
Prej syve te tu kam shpikur flirtin
E dhashe dhe vargun per ty Ejonè.