>
LETERSISHQIP
Albi Lushi

Ai Që S'je

Gënjeva kur thashë që s'jam i dashuruar
Dhe në sytë e tu pashë të dilnin lotë
Më dhembi kjo gënjeshtër si vullkan i shuar
Sikur më ra mbi krye e përmbys kjo botë.

Ndonjëherë të ndodh të jesh ai që s'je
Nga e kuqe flakë kthen e bëhesh blu
E vërteta dhemb dhe kur të drejtë ke
Gënjeshtra gjithashtu!