>
LETERSISHQIP

Më Mirë Me Ty

Më ndodh gjithmonë, tani më shpesh,
me ty të grindem për një fjalë.
Dhe në ndodhtë që drejt të kesh,
s'gdhendem unë për të gjallë.

Më shpesh vërtet zihem me ty,
doemos, jo me gjithë zemër.
Më mirë çirremi ne të dy,
se t'më ketë një tjetër femër.

DËRGOI: