>
LETERSISHQIP

Viti I Ri

Tak tak tak troket te dera
Viti i ri porsi era
12 muaj shpejt kaluan
Porsi flutura fluturuan

Plot gezim dhe hare
Vitin e ri presim ne
Ne kendojme dhe vallezojme
Vitin e ri ta festojme

Ora dymbedhjete
Muzika degjohet vete
Nje muzike plot dashuri
Muzika e vitit te ri

Bukur t'ja kalojme vertete
Ne vitin dymije e njezete
Te na sjelle mbaresi
Begati e dashuri

DËRGOI: