>
LETERSISHQIP
Benjamin Krasniqi

Kaltersi

Me kalter se qielli,
Vec deti me kaltersi ta kalon,
Syte blu te shkelqejne,
Kur me bukuri shikon.
Sa freski del, nga ata dy sy,
Gjalleron zemren, qe te don me dashuri,
Si freskia e ngjyres, ashtu rrezaton qetesi,
Misterioze si qielli, e qet dhe e thelle si deti,
Gjithcka lidhet me ty, me ty kaltersi.
12. VI .2015