>
LETERSISHQIP

Biri Im

Bir i vetëm i babait..
mu rrite, mu bëre burrë..
tani të dua o bir..
të dua më shumë se kurrë!!!

Të më rrosh o bir sa malet..
të më ndrish si floriri..
dhe të thotë një botë e tërë..
si babai dhe i biri!!

Se më ngjan o biri im..
jemi si dy pika shi..
të kuptoj e më kupton..
veç me një shikim në sy!!

Kur të shkoj në atë botë...
dua vetëm një premtim..
mos harrosh se çdo të thotë
Të jesh njeri, biri im!!!

Biri im, ujë i kristaltë...
ëngjëll që zbrite në tokë..
goja jote pikon mjaltë..
ëmbëlson gjithë këtë botë!!!

Më desh fati ëngjëlli im..
të pruri këtu tek unë..
për një tëndin përqafim..
bëhem urë e bëhem lumë!!!

Biri im, të dua shumë..
nuk do lodhem të ta them..
derisa të mbyll synë..
mbi këtë tokë sa të jem.