>
LETERSISHQIP

Asaj

Sonte,
Yjet, ndofta s’di duhen kesaj nate, aq sa ti mua.
Dritat, ndofta, s’du duhen yjeve, aq sa ti mua.
Sonte,
Ereza e trupit te kesaj mbremjeje me deh…
Dhe gjithe coperat e dashurive,
Qe I lashe diku neper rruge te jetes
Vijne e ringjallen tek ti
Si coperat e thyera te mermerit,
Kur restaurojme nje statuje.