>
LETERSISHQIP

Mes Pyllit

Halat, si qerpikët, nuk e bëjnë pyllin femër,
një zjarr i shuar, është mashkull përsëri.

Zemra dhe vagina nuk dallojnë shumë prej drurit dhe gurit,
kur shumëzojnë shtëpitë.

Çfarë të thotë tjetër një grua, mespermes pyllit,
pikonte rrëshirë.