>
LETERSISHQIP

Lermë Të Hyj

Hape derën, që të hyj
Këtu jashtë, ti mos më lër,
S'ka kjo natë, as hënë, as yj
Akull është botë e tërë!

Hape zemrën, veç për mua,
Dhe po pate mik të vjetër,
Nxirre jashtë, se nuk dua,
Të të ndaj, me ndonjë tjetër!