>
LETERSISHQIP
Vaso Dushi

Lumi

Ky lumë i vogël, si rrëke
Para shtëpisë tënde shkon,
Tu afrova, por s'më le
Më mban inat, më largon!

Më the:"s'ke më punë,
Me mua, djalë, harromë!"
Dikur keq u solla unë,
Dhe tani ish tepër vonë...

Dhe e kam zili, këtë lumë
Që shkon tek ajo që dua..
"puthja ti duart nga unë,
Dhe thoji një fjalë për mua!"