>
LETERSISHQIP
Vaso Dushi

Moj Mike

Ah, moj mike, në shtrat
Ti mua, po më çmend..
Do e kujtoj gjatë
Këtë ditë, këtë vend!

Me tjetër, kur të jem
Do të kërkoj me sy
Dhe do ta puth të renë,
Siç të puthja ty!

Dhe ndoshta, i zhgënjyer
Do të mbetem, më pas
Ndonjë, do ta kem fyer
Si ti, kur e thërras...

Por vitet, s'të fshijnë
Kujtimi, gjallë rri!
Të tjerat, shkojnë e vijnë
Në zemër, më mbete ti!