>
LETERSISHQIP
Ali Osmani Ohri

Ohri Im

Ka kohë që jam larguar,
Larg për në mërgim,
Kurr s’të kam harruar,
Se je atëdheu im.

Zemra më këndon,
Për ty moj Ohërit,
Se atje kam shtëpinë,
Ku kam lind dhe jam rrit.

Plot mall të dërgoj,
Nga mërgimi, mëmëdhe,
Gjithmon të kujtoj,
Se birin tënd më ke.
Nëntor 3, 2017