>
LETERSISHQIP

Edhe Një Poezi

Je muzë për cdo poezi që kam shkruar
Si një kujtim i bukur që endet në fshehtësi
Sado mundohem dikujt tjeter për t’i shkruar
Për ty kam gjithmonë edhe një poezi

Je cdo fjalë, cdo nënkuptim i poezisë
Që fleta dhe lapsi im nuk të harrojnë dot
Ti i jep kuptim edhe kuptimit të mërzisë
Sa do të doja që poezia e fundit të ishte kjo që po shkruaj sot