>
LETERSISHQIP
Edna Kapurani

Pastaj Ik

Përmes reve më dërgo..
mos të t'shoh teksa largohesh..
nga ky burg më shpëto..
mos jem makth kur të zgjohesh!!

Të më marri erë e marrë..
të përplasem breg më breg..
porsi rëra në Saharë..
mos më gjejnë as rrënjë,as degë!!

Të më mbyten nëpër dallgë..
monopatet e shpirtit tim..
mos të kem më kujtime..
të humbasin në suferinë!!

Të mos di më se c'farë bën..
mos jetoj në ëndërrime..
emrin tënd kur ta dëgjoj..
mos më bëhet zemra thërrime!!

Përmes reve më dërgo..
shiun ta bëj mik..
dhe kur qielli të ulërijë
ti ngrihu edhe ik.