>
LETERSISHQIP

Dhimbja Dashurise!

Po flas me ndjenje dhe deshire
se ne jete, ska me mire
te realizosh te vetmin qellim
e kupton ai qe gjeti dashurin

gjithcka ka, ka boten mbare
pasuri, ndjenje kristal te rralle
universi seshte aspak gjithesia
eshte pak me pak se dashuria

element i vogel, i pa perfillur
molekule me hapesir, te mbyllur
sa e vogel eshte, ne te vertete ajo
me mire kuptohet, kur gjen ate qe do

nese gjithesia u krijua, per te jetuar
ateher Zoti e ka limituar
dhe ai/ajo qe kupton motivin e Tij
e ndjen thelle ne zemer se e beri per Dashuri