>
LETERSISHQIP
Shefik Arifi

Erdhe Në Zemrën Time

Më erdhe pa zhurmë e pa fjalë
Në detin pafund udhëtuam të dy
Bashkë e ndërtuam jetën ngadal
Atëherë kur edhe qiellin e kishim gri.

Sigurisht ca gjera mbetën në mes
Por prapë shikimi yt tek unë mbeti
Dhe zemra ime te ty do të mbes
Te shpirti jotë i madh sa deti.