>
LETERSISHQIP

Më Mbush Një Gotë

Kamarier te lutem nje teke tjeter
Ta pi detin sma shuan etjen
Kamarier te lutem nje dopio tjeter
Nje tjeter bote na ndan me vdekjen.

Nuk jam pijanec, por dua te pi
Te harroj veten larg nga kjo bote
Te lutem I dashur, pak meshire kij
Po e lyp hua, ma mbush dhe nje gote.

Lerme te vdes me vdekjen time
Vetes sime ti bej nje nder
Kur vetvrasja te ben sherbime
Nuk ke nevoje per kamarier.