>
LETERSISHQIP

Flas Me Engjujt

kur flas me engjujt
prej zotit ndihem i bekuar
ata m'i përmbushin ëndrrat
në shpirt ndihem i plotsuar

vështir është të thuhet
jo çdo kush e ka mirësi
të flas me shpirtin dhe jetën
me engjujt vetën dhe të vërtetën

e pakapshme por e mundur
e pabeshushme por e vërtetë
gjërat që ndjehën janë të padukshme
janë sikur shpirti që neve na fal jet