>
LETERSISHQIP

Ti Dhe Une

Bote e kthyer nga dallget permbys
Mbi shina te shtremberuara te virtytit te semure
Aty ku nuk duhet meso te mos nderhysh
Edhe pse dicka te ngacmon thelle ne lekure

Meso c’ka shpreh jashte t’a folesh nga brenda
Se njerezit e duan boten te permbysur me dhune
Ti vras keto endrra qe s’me lene as te fle gjume
E i lumi ti e i lumi une
I mjeri ti e n’mjeri dhe une