>
LETERSISHQIP
Elona Musaj

Prishtinë (31 Maj 2023)

Shkoi edhe Maji,
si çdo ditë i vrenjtur,
të paktën në Prishtinë,
qielli shumë pak ka qeshur.

Nuancat ngjyrë gri
dhe retë e tubuara,
s'premtojnë për ditë me diell,
ndoshta stinën e kanë ngatërruar...