>
LETERSISHQIP
Erblina Gashi

Arbri Feston

Festoni Shqipëtarë!
Festoni! Shend e verë.
Dhe ju o kosovarë,
Shqipërisë i bëni nderë.

Kreshta shqipëtare
Therreni qiellin lart!
Atje ku shqipja krenare
Ngre folenë dardane.

Kënga kurr mos të pushoj
Kënga shqipëtare,
Mbi male e dete të jehoj,
Është festa kombëtare.

Sot me flamuj në dorë,
Festojmë duke kënduar.
Kudo në Arbëri, në Vlorë.
Me zemër dhe mendje të bashkuar.
Erblina Gashi, Kl. V/1, Shkolla “PAVARËSIA, Prishtinë

DËRGOI: