>
LETERSISHQIP

Shiu

Mëngjesi ishte ngrysur
Plot re të zeza,
çdo gjë ishte vyshkur
ishte tharë dhe vesa.

Muaj kishin kaluar,
që kur s'kishte rënë shi,
gjithqka ishte verdhuar.
njerzit kishin etje e jo uri.

Sot këto mjegulla të zeza
sollën gëzim e shpresë
sepse do filloj shiu
në tokë të zbresë.
24.03.2014
Prishtinë

DËRGOI: