>
LETERSISHQIP
Erblina Gashi

Erdhi Pranvera

Erdhi Pranvera
Me gëzime të reja,
Sjell dallëndyshe
Me zogjët e tyre.

Por dhe Dimri shkoi
Disa qanë e disa qeshim
Disa me gëzim
Pranverën presin.

Disa me gezim
Shkruajnë poezi
Per Panverën
E bukur o fëmi.

DËRGOI: