>
LETERSISHQIP

Gjaku Gjakun

Gjaku dhe grimcez te kete
Gjaku gjakun e therret.
Gjakun koha ta mbuloj,
Gjaku gjakun do t'kerkoj.
Gjakun distanca ta mundi,
Gjaku gjakun do ta tundi...
gjakun ta harrojne vitet,
Gjaku gjakut i vervitet...
" Sherret " ta bejne akullnaje,
Gjaku gjakun vale do mbaje..
Kur me takove, moj " Pike ",
Plasi zemra, dhe nje çike...
Ligjerimin nis me buje,
Gjaku, s'u bekerka " uje "!...
21/6/2017