>
LETERSISHQIP

Dinakeria

Askush s'te njeh me mire se une
se sa e zonja je,
i ben meshkujt per vete,
dhe ne fund i le.

Je femer katatsrofike
e ne pamje shume simpatike,
qellimi yt, te perfitosh materialisht,
je femer e ulet, je femer e ligsht.

Se sa e zonja je,
askush s'te njeh me mire se une,
mjer ai qe te behet pre,
e qe mendon se do ta besh fatlum.

DËRGOI: