>
LETERSISHQIP

Në Breg Të Detit

Në breg të detit shkruajta...
Të dua, je jeta ime..
Erdhi valëza e mori..
Dhe pas, la veç kujtime!!

Në breg të detit shkruajta..
Të lutem, mos më harro..
Erdhi valëza e mori...
Sikur tha, që më s'më do!!

Marre nga vëllimi "ËNGJëLL Në PIKTURē ""