>
LETERSISHQIP
Elona Musaj

Mrekullia E Muzikes

Kur zemra dhe truri
nuk bien dakort,
muzika paqeson!
Kur syte lotojne
dhe ndien trishtim,
muzika ngushellon!
Kur trupi eshte i lodhur
dhe koka ne presion,
muzika relakson!
Kur zemra eshte e lumtur
dhe goja ne gaz,
muzika argeton!
Mrekullia e muzikes
çdo teme e trajton
edhe foshnjen ne bark,
duket qe e qeteson.