>
LETERSISHQIP

Atdheu

Derdhet gjak për lirinë
Për lirinë dhe për Shqipërinë

Bëhuni gati thërisnin trimat
U dogjohenin bërtimat.

S'dinin shkijet nga të ia mbajnë
plumbat u vinin nga ç'do anë.

Për ty shkruhet kjo poezi
Oj e bukura Shqipëri.