>
LETERSISHQIP
Vaso Dushi

Jeta Vazhdon ...

Në fillim, dashuria të verbon
Dhe sytë, vec për të, i ke!
Zemra në gjoks, të kumbon
Netë të magjishme njeh!

Por shpejt, kupton se në jetë
S'ka vend, aspak, magjia!
Me këmbë, në tokë zbret
S'beson më, te dashuria!

Dhe prapë, tek tjetër femër
I zhgënjyer, syri shkon
Flakë e re lind, në zemër
Edhe jeta vazhdon...!