>
LETERSISHQIP
Vaso Dushi

Një Lule Maji

Ç'lule të bukura mblodhe,
Një ditë maji në lëndinë..
Mbi prehër pastaj mu hodhe,
Një lule më dhe për kujtim..!

Lulen akoma mbaj në dhomë,
Që më fali dorë e saj!
E freskët më duket, e njomë,
Jetë merr në çdo maj..