>
LETERSISHQIP

Nëse Rënia E Kësajë Dëbore Rastësi Do Ishte!

Nese renia e kesaje Debore
thjeshte "rastesi! " do ishte,
Thua vall krijimi i saje
cfare kuptimi do te kishte!,

Ateisti s'ben gje tjeter
Ndjek vec hapat e gabimit,
Gabimi i tij eshte se nuk beson dhe nuk kupton
Gjithmon thelbin e krijimit!

O Njeri Pse s'mediton
asgje ne kete Bote nuk ndodhe kot,
Se cdo gje shikon edhe degjojn
Ajo ka vec se nje Zot,

Dhe ai eshte Krijuesi Gjithepushtetshem
Eshte Allahu Fuqiplotë.
4/1/2019