>
LETERSISHQIP

Demaskimi

Poezi Demaskuese ndaj Sufijve, Shijave etj...
Të jesh Ummeti i Muhammedit A's
Duhet të kesh akiden e kulluar,
Ngase akidja e Sufistve është krejt e pistë
Dhe jo thjeshtë e turbulluar,

Ruju ruju nga Sufistat
dhe largohu sa me parë,
Ngase janë njerëz gjynahqarë
dhe jane njerëz Idhujtarë,

Nese ti bëhesh Sufist
Zemra do t'bëhet si hekur,
Se Sufistat jane Idhujtarë
Adhurojnë njerëzit e Vdekur,

Adhurojnë njëri tjetrin!!
Adhurojnë dhe Baballarë,
Nese ti bëhesh Sufist
Është njësoj si t'jesh gomar,

Se Sufismi është një sekt
Që e ka harruar ibadetin,
Nuk i thërret njerëzit ne fe
Vetëm se e cmënd miletin,

Sufismi është një devijim
Qoftë i ri apo i vjetër,
Ngase besojnë se me trup ata jane këtu
E'me shpirt janë diku tjetër,

Të bësh ibadet Sufismi
Është si të flasesh me nje dru,
Ngase ibadeti i tyre
Është me britma Hu Hu Hu,

Imam Lejthi na ka thënë
një fjalë te fortë sa ishte ne jetë,
Edhe nese sheh dike duke fluturuar
mos e beso nëse vepra e tij nuk përputhet
me Kur'an dhe Sun'net,

Imam Shafi'iu ka thënë një fjalë
Dhe Dijetarë e kanë përmendur,
Nëse në mëngjes bëhesh Sufi
Atëherë mbasditja të gjen të çmëndur,

Ata kryejnë falje private
Nuk ju intereson ibadeti,
I kryejnë veprat sa për Rija-(Syfaqësi)
Nuk ju intereson sinqeriteti,

Sufismi nuk ka baza feje
Është i ndërtuar mbi Bidate,
Nëse Sufismit i hiqen Bidatet
Atëherë ai rrëzohet si ndërtesa me shumë kate,

Edhe dervishët e kanë një bazë
Edhe elementë fillestar,
Qe te bëhesh i devotshëm
Duhet të rrish shumë vjet pa larë,

Ata "gjithmonë pretendojnë paqen"
Asnjëherë nuk e pëlqejnë dhunën,
Prandaj dhe natën e parë të martesës
Me nusen e dhëndrit Baba shejhu e kryen punën,

Mos u bëj Sikur Ibën Arabiu
Qe për Shirk dhe Kufër ai u shqua,
Saqë arriti duke thënë se:
Une e Adhuroj Allahun
Dhe Allahu me Adhuron mua?!!,

Shijat jane rrenacak të mëdhenj
Sy për sy ata të gënjejnë,
Dhe atëherë kur kërkojnë ndihmë
nuk thonë ja Allah ja Rabbi
Por thonë ja Ali e ja Hysejn!,

Shijat rrenën e kane pjesë te "fesë"
Pa atë s'ju ka kuptim jeta,
E përdorin rrenën ne ç'do gje
Vetëm e vetëm për te arrit qëllimet e veta,

Ata hiqen si te devotshëm Edhepse
nën petkun e syfaqësisë janë te mbuluar,
Ata bashkëpunojnë me armiqtë e fesë
Muslimanët per ti luftuar,

Kokat e Shijave pretendojnë
se e dinë te fshehtën
Edhe se, "te bejne derman",
Por ata s'jane as gjë tjetër
Vetëm se shejtan insan,

Pretendojnë se dinë te ardhmen
Dhe se jane të vetmit te bekuar,
Thonë se e shohin Pejgamberin Alejhi selam
Jo vetëm atëherë kur jane ne gjumë
Madje dhe atëherë kur jane të zgjuar?,

Shijat Imamllëkun e kanë bazë
Dite e natë për atë qajnë,
Edhe nëse Baba Shejh sufiu bene Zina-Imoralitet
Prapë Muridi-Nxënësi i tij e ka fajin!,

Muridi nuk guxon ta kundërshtoj
Baba Shejhun e tij prej frike,
Dhe e ka obligim ta Adhuroj atë!?
Qoftë ne mënyrë të fshehtë apo publike,

Shijat na i shajnë Sahabët
Nuk e shikojne shkallën e Kufrit dhe gjynahut,
Por kanë harruar te mjerët ata
Se jane te mallkuar prej Allahut,

Shijat shajnë dhe ofendojnë
Ajshe, Uthman, Omer, dhe Ebu Bekër,
Prandaj Allahu jua ka vdekur zemrat
Dhe jua ka bërë te forta si hekur,

Shijat janë te devijuar me kohë
Sa po vinë dhe po lejnë nam,
Saqë dhe hadithet "jua transmeton"
Gomari i Pejgamberit Alejhi Selam,

Shijat i marrin nga gomari hadithet
Jo nga Sahabët e ndershëm Dijetarë,
Shijat dhe Khauarixhët vdesin per Karrige
Dhe që të dy janë revolucionar,

Lërë me per Rafidijtë
jane larg Islamit sa dita e nata,
Islami i tyre është çarja e trupit
Njëherë ne vit me thika e shpata,

Omeri R.A po te ishte gjallë
Per kete fe akoma do ish përpjekur,
Shijat ende ja kane frikën
Edhe pse ai është i vdekur,

Keta pra janë armiqtë e Islamit
Baba Shejhët bashkë me bijtë edhe bijat,
Përveç armiqve të tjerë qe ekzistojnë
Kanceri i Islamit janë vetë Shijat.
30/6/2019