>
LETERSISHQIP
Albërim Stojani

Ah Sa I Dua Shokët E Mirë

Ah, sa i dua shoket e mire
Se vec per mire ata me qortojne,
Ah sa i dua shoket e mire
Se me keshilla merzine ma largojne,

Ah sa i dua shoket e mire
Dhe kur jane larg ata me mungojne,
Ah sa i dua shoket e mire
sepse vetmine ata ma plotesojne,

Ah sa i dua shoket e mire
sepse shoqerine ata zbukurojne,
Ah sa i dua shoket e mire
Se as njehere nuk ti bejne syte qe te lotojne,

Ah sa i dua shoket e mire
Me nje pasterti dhe per ta kam shume malle,
Ah sa i dua shoket e mire
sepse ata jane shume te rralle,

Ah sa i dua shoket e mire
Sepse ata nuk njohin Interes
Ngase shoku i mire
eshte i mire sa eshte gjalle
Por ngelet i tille edhe diten kur vdese.