>
LETERSISHQIP

Sprovat

Sa e vështirë që është jeta
Jo ç'do kush arrin ti bëj ballë,
Dhimbjet jan "Antibiotikë"
Që e forcojnë një shpirt të gjallë,

Dhimbjet janë lotët e syve
Që e mbajnë shpirtin të njomë,
E spërkasin atë me sprova
Dhe rri i freskët "gjithmonë me aromë"

Na rrethojnë sprova të ndryshme
Të mashtrimit dhe të vërtetës,
Sprovat Janë gardhe me gjemba
Për të na treguar kufijtë e Jetës!