>
LETERSISHQIP

Meditim

Më pëlqen krijimtaria
Shkruaj poezi dhe proza,
Kam një telefon të mirë
Dhe me të unë bëj shumë poza,

Jam njëri vizionar
Dhe për jetën kam shumë moto,
Foton e bëjë poezi!
Edhe poezinë bëjë foto!,

Sa më shumë e zbavit Trurin
Ty IQ do të rritet,
Vire në punë sa je i ri
Se pastaj më nuk kalitet!,

Zemra është: sikur një lule
Pa ujitje-(dituri) ajo vyshket,
Por: pa Besim dhe Dashuri
Dalë ngadalë fillon dhe ndryshket!.

Ji mirënjohës ndaj Zotit tënd
Menaxho kohën dhe bereqetin!,
Largohu nga gjërat që të bëjnë dëm
Ruaj trupin dhe shëndetin!.
11/6/2021