>
LETERSISHQIP
Albërim Stojani

Vlera E Shëndetit

Kur Zoti në shëndet të sprovon
Ç’dogjë humbet shijen dhe ti e kupton,
Por kur shëndetin Ai ta kthen
Shijet dhe kënaqësitë si më parë i ndjen,

Të Falenderojmë o Allah
që nuk na ke sprovua Në të gjithë trupin
Por në disa vënde,
I Lartësuar qofsh Ti pë çdo gjë
Me gjithë Lartëmadhështinë Tënde,

O njerëz si të keni Udhëzimin e duhur
Dhe shëndetin mos kini inat,
Falenderojeni Allahun
Në çdo situatë.
9/5/2022.