>
LETERSISHQIP

Stivi Dhe Roeli

Stivi vogëlushi
Kopshtin sot ka nis,
Po bën hapin e parë
Në shkallët e diturisë,

Edhepse dituria
Ka shije te athët,
Stivi do t'ia dali
Se është djalë i shkathët,

Ai ka marrë çantën
Me lapsa e fletore,
Do të ket shumë shokë/qe
Dhe edukatore,

Është një princ i vogël
Dhe bukur i veshur,
Ta kënaq zemrën sepse është
Gjithmonë i buzëqeshur,

Lum për ju o prindër
Që ju ka falë Zoti kët djalë,
Flet si një i rritur
Kur e nxjerrë ç'do fjalë!,

Dituria rri shumë lartë
Stivi sapo ka nis themelin,
Ju uroj suksese
Bashkë me gjithë Roelin❤❤,

Prandaj kalitni lapsat
mësoni e lexoni,
Dhe të jeni krenar për mundin që bëjnë për ju
Mami Shega dhe Babi Toni,

(Për Djemtë e Kunatës)