>
LETERSISHQIP

Për Ty Biri Im I Vogël: Omer

Nëse do gjatë jetës tënde
Lartë e më lartë të hypësh🖊,
Mëso Dituri dhe Zanat
E jo që të lypësh,

Babai jot me këto fjalë
Të tërheq vëmendjen,
Ngase duke lypur
mbush veç barkun me bukë
Ndërsa dituria të ushqen
Dhe të ndriçon mëndjen,

Ti tani je i vogël
e nuk di të lexosh,
Por kur të rritesh fjalët e Babait tënd
Një ditë do ti kuptosh.
7/9/2020