>
LETERSISHQIP
Albërim Stojani

Për Kasapët

Nese do te jesh
Kasap i suksesshem
Nje gje duhet te dish:,

Mos u mundo klientit
Tja shesesh dyfish,

Se ne fund nuk do shesesh
as nje kile mish,

Prandaj Mos e ki mendjen
Vetem para per te mbledhur,

Se mishi po te ngeli
Behet per tu hedhur!.

Nese rrespekton klientin
Te qete e ke (shpirtin)-xhanin,
Se ne te kunderten
Nuk kalon shume kohe
Dhe e mbylle dyqanin!
14/12/2019