>
LETERSISHQIP

Jeta Është E Shkurtër!.

Jeta ne kete Dynja eshte shume skurter
Dhe nuk ja vlen qe te gezohesh,
Dielli neser do te lind prape
Edhe nese ti nuk zgjohesh!.

Jeta eshte e shtrenjte dhe e rralle
Dhe nuk te jepet shanc i dyte,
Puno per Xhennetin me dashuri dhe mall
Dhe kthehu me pendim tek Zoti yt.