>
LETERSISHQIP
Poet Anonim

Celulari Yt

ka disa muaj aparati yt rri heshtur
në dollap
sepse mjeshtri aparatit ka ndërruar jet
ngado e kudo më shoqëronte në qdo hap
aparati sikur më pyet mua mjeshtri ku mbet

ka disa muaj telefoni yt më s'më cingërron
nga ti e dashur dhe ato duar tua të arta
sa shumë ai zë yti magjik po më mungon
kur nis t'fillon ditë e re dhe kur t'vie e zezë nata

celulari yt ska asnjëherë kurr me u ndryshkur
do e ruaj sikur syt e mi dhe përkujtim
as dashuria ime për ty s'ka kurr për tu vyshkur
per derisa të jem me frym gjallë o shpirti imë