>
LETERSISHQIP
Poet Anonim

Mos Më Harroni

po ku jeni bijtë e mi
ka shumë kohë që s'ju kam parë
loti syrit më ka ngrirë
a do të ktheheni një ditë vallë

dal e pres çdo ditë tek dera
dhe kthehëm me lotë në sy
nuk ka dhëmbje më të madhe
kur nëna s'ju sheh aty

nuk dua t'ju prishë rehatinë
të rrini këtu tek mua
por të paktën më kujtoni
mos t'më ngelët brenga mua

shpirti imë e di si ju rrita
me shumë halle dhe mundime
po ta dini fëmijët e mi
këto janë plagë nga zemra ime