>
LETERSISHQIP

Bela E Madhe Kjo Jete

Çorape` u bene dhe partite...
dita dites po dalin jashte mode,
ose thjeshte si gjella pa kripe
një mallkim i stilit të kohërave

Te gjithe lexojme te verteten,
heshtur ne pasqyeren ditore...
por perseri vazhdojme udhen.
si vargjet rrjeshtuar ne fletore,

Bela e madhe ne Perendi ...!
shpresa harkuar me ngjyra ylberi,
n`terrin e hamendjes perhere stuhi,
gjithëçka rreth nesh, bardhe e zi,

Çorape''e grisur ngeli enderrimi
durimi shqyer syte, duke pritur...
te degjojme te padituren e ditur,
ecim vetull ngrysur, duke u çapitur!