>
LETERSISHQIP

Vendlindja (Do Të Vij Një Ditë Te Ti)

Do të vij një ditë te ti
Do të vij te ti, do vij patjetër
Te ti, më mirë ngopem me frymë
Dhe s'plakem jo, si lis i vjetër.

Do të vij një ditë, do të vij unë
Që tani a pak më vonë
Atje ku vëndi ka më shumë
Më shumë lule dhe aromë.

Do të vij njëherë, jam i vendosur
Do të vij një ditë, do të vij me vrap
Se në vëndlindje s'ka të sosur
Dashuria, që s'më plak.